Чикаго

16+16+
©Showtime Networks, Inc., a CBS Company. All rights reserved.
Чикаго

Сюжет

В един южен квартал на Чикаго, в един обикновен ден, децата се приготвят за училище докато родителите им тръгват за работа, хората се опитват да изкарват пари, а възрастните наблюдават, седейки на верандите си. Но истинските опасности всеки ден убиват мечтите по малко.

Епизоди

 • 1

  Семейството

  +

  Сватбата променя живота на Кевин и Кийша. Емет жонглира със задълженията си в работата и в разрастващото си се семейство. Рони се бори да намери пътя си. Триг, отчужденият брат на Джейк, пристига в града с мисия.

 • 2

  Гадост

  +

  Кевин събира Папа и Джейк за да му помогнат. Емет открива краткосрочно решение за проблема с недостиг на хранителни продукти. Джейда пробва ходене на сбирка за запознанства, както и местна домашно приготвената храна на Дом. Триг измисля план как да получи попечителство над брат си Джейк от Дауда.

 • 3

  Извън контрол

  +

  Семейство Уилямс са в лош период. Емет и Тиф измислят план да се преместят при Джейда докато бизнесът се закрепи. Рони получава не особено учтиво напомняне, че кварталът помни какво е правил в миналото.

 • 4

  Писта!

  +

  Рони има нов повик за опит за изкупление. Емет се поддава на несигурността на баща си. Надпреварата за кмет се разгорещява, когато кандидатките Дауда и Камил Халуей се изправят една срещу друга.

 • 5

  Град на терора

  +

  Спомените на Рони се отразяват на напредъка му. Неочаквано посещение застрашава борбата на Триг за попечителство. Приключение на Кевин с приятелите му изпитва границите на инстинктите им за справяне с трудностите. Джейда се среща със семейството на Томас.

 • 6

  Суеверия

  +

  Кевин изобщо не е в празнично настроение на рождения си ден. Рони връща баба си, мис Етел, назад във времето. Емет отправя бизнес предложение на дилър на канабис. А предизборната кампания на Дауда е изправена пред ново предизвикателство.

 • 7

  Петно

  +

  Рони се отдава на загубата си. Емет и Дом получават помощ за новото си начинание от наемодателя Зик. Кийша се примирява със съдбата си, но си обещава да се бори. Джема успява да разтопи сърцето на Кевин. А политиката изправя един срещу друг Дауда и Камил.

 • 8

  Дневна

  +

  Кийша продължава да е в капана на кошмара, който е преживяла, докато Кевин, Нина и Дре се тревожат за бъдещето. Емет и Джада посещават семейство Уилямс, като им носят храна и думи на утеха. Рони се надява да се освободи от миналите си грехове.

 • 9

  Липсващ

  +

  Рони е похвален от църковната си общност, докато други не искат да забравят допуснатите от него грешки. Емет и Дом се подготвят за голямото откриване на ресторанта. Кевин се опитва да балансира със задълженията си.

 • 10

  Една двойка, две, три

  +

  Рони намира опрощение. Емет и Тиф правят крачка напред към бъдещето. Триг изиграва последната си карта срещу Дауда. В живота на Кевин, Джейк и Папа назряват събития.