Престъпления в Майорка

12+12+
© Cosmopolitan Pictures/Clerkenwell Films
Престъпления в Майорка

Сюжет

Амбициозният млад британски детектив Миранда Блейк и нейният лежерен германски партньор Макс Уинтър изглеждат като идеалния тандем. Само ако можеха и те да го осъзнаят. Когато този недобре стикован тандем започва да разрешава някои от най-мистериозните криминални случаи на острова, химията между двамата започва да се расте. Този нов вълнуващ детективски сериал, заснет на впечатляващи локации в Майорка, разкрива многото различни и неизвестни страни на красивия зрелищен остров

Епизоди

 • 1

  Маестрото

  +

  Екипът разследва смъртта на оперния певец Хосе Канаста, за когото се оказва, че е бил насилник.

 • 2

  Мръсник

  +

  Докато разследват случай на изчезнал човек, Макс и Миранда научават за поредица исторически убийства, които свързват масов гроб, неразпознат труп и изхвърлен на брега частен детектив.

 • 3

  Студено отмъщение

  +

  Макс и Миранда поемат на кулинарно пътешествие из Майорка, за да разкрият убийството на прочутия кулинарен критик Оливър Баркър.

 • 4

  Красивата игра

  +

  Докато охраняват известен футболист на „Реал Майорка” от смъртни заплахи, Макс и Миранда разкриват съмнителни сделки и тайни любовни афери в света на елитния футбол.

 • 5

  Синьото перо

  +

  Макс и Миранда са изпратени в отдалечен край на острова, за да търсят изчезнал британски орнитолог диабетик, а в крайна сметка разкриват международен канал за контрабанда.

 • 6

  Беглецът Хосе Рей

  +

  Макс и Миранда се впускат в приключение в Дивия Запад, за да разследват измама с кредитни карти в света на Ранчо дел Рей само за да разкрият трагична история, довела до убийство.