Бащи на помощ

© 2019 Universal Television LLC. ALL RIGHTS RESERVED.
Бащи на помощ

Сюжет

Думата „семейство“ добива съвсем ново значение в този трансформиращ и вдъхновяващ нов сериал. Скот Пери е любящ баща на пет деца, чийто живот се преобръща с главата надолу, когато преживява неочаквани здравословни проблеми. Скот се обръща към няколко от най-добрите си приятели, които моли да му помогнат, като поемат ролята на бащи-резерви и помагат на разрастващото му се семейство, в случай, че той не е в състоянието да го направи. Това са: Антъни – най-старият и верен приятел на Скот, Лари, неговият довереник от анонимните алкохолици и Оливър – неговият отдаден лекар и близък приятел на жена му. Всички те откриват, че да бъдеш баща изисква нещо много повече от това, което всеки сам може да направи. И да бъдат семейство, значи повече, отколкото някога са си представяли.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Пилотен епизод

  +

  Семейство Пери се събират, за да се справят със здравословните проблеми на Скот. Скот разкрива плановете си за създаване на Съвет на бащите, който да подкрепя семейството му, ако нещо се случи с него.

 • 2

  Не съм добре

  +

  Робин се заема с реалното функциониране на Съвета на бащите в ежедневието им докато Лари поема задълженията си със страст. Докато с Евън кроят планове да се преместят в Ню Йорк, Лили има неочаквана среща с майка си Мишел и разбира повече за общия им живот със Скот.

 • 3

  Кой искаш да бъдеш?

  +

  Изненадвайки всички от Съвета на бащите, Лари отправя предложение към Робин, касаещо бъдещето на ресторанта „Рачешка колиба“. Лили се старае да направи впечатление в групата по творческо писане, задълбавайки в описание на личните си преживявания.

 • 4

  Шестият етап

  +

  Робин обмисля романтичния си живот след Скот. Лили и Евън правят рискова парична инвестиция с пари на заем. Антъни се подготвя за прехвърлянето на ресторанта и неочаквано се сприятелява с представителката на новия собственик Марго.

 • 5

  Традиция

  +

  Робин се справя с празнуването на есенните празници самоотвержено, но чуства, че не може и да има сравнение с начина, по който Скот се е справял с всичко. Оливър се опитва да прости прегрешението на Питър. Тео създава нови приятелства, но открива, че те не му влияят много добре.

 • 6

  Лекарство за сърце

  +

  Семейство Пери и Съветът на бащите се събират, когато на Шарлот ѝ предстои спешна операция. Срещата на Лили с първите ѝ осиновители ще промени живота ѝ.

 • 7

  Най-добрите планове

  +

  Антъни обмисля интригуващо предложение за работа, заради което ще трябва да се премести в Лас Вегас. Евън се разкъсва между предаността към майка си и към Лили. Оливър се конфронтира с Антъни относно дълбоко пазена лична тайна, която ще разтърси семейство Пери.

 • 8

  Скъпи татко

  +

  Робин и Съвета решават да кажат на Лили шокираща истина и тя взима нещата в свои ръце. Оливър и Питър най-накрая се решават на осиновяване, но разбират някои неща за биологичната майка. Сам се старае да подкрепя Робин и тя усеща, че се влюбва в него въпреки хаоса в живота си.

 • 9

  Бурно време

  +

  Поради наближаваща опасна буря, семейство Пери трябва да напуснат острова, но това не става без усложнения. С помощта на Лили, Лари успява да помогне на отчуждените си дъщеря и внучка да избягат от бурята.

 • 10

  Бий се или бягай

  +

  Антъни посещава опустошената от бурята къща на семейство Пери и открива Робин и Тео, които са в опасност. Оливър впряга всичките си медицински умения, когато Сейдж започва да ражда преждевременно.