FOX СТАВА STAR CHANNEL В БЪЛГАРИЯ ОТ 1 ОКТОМВРИ 2023

FOX СТАВА STAR CHANNEL В БЪЛГАРИЯ ОТ 1 ОКТОМВРИ 2023

ЗВЕЗДИТЕ ЩЕ ЗАБЛЕСТЯТ ОЩЕ ПО-ЯРКО ТАЗИ ЕСЕН С ПРЕМИЕРИТЕ ПО STAR CHANNEL

STAR Channel  пристига  в България от 1 октомври, а звездната промяна носи със себе си любими поредици и вълнуващи нови заглавия.

Една телевизионна звезда ще заблести в домовете на любителите на първокласно съдържание тази есен. Както бе обявено по-рано тази година от The Walt Disney Company България, FOX става STAR Channel, а новото име и поразителна визуална идентичност на емблематичния телевизионен канал ще озарят малкия екран от 1 октомври.

STAR Channel ще остане мястото за дръзко забавление, чиято мисия е да предлага на феновете най-добрите екшън, драма и комедийни сериали от водещите студиа. Зрителите ще могат да се насладят на историите, които познават и обичат, със заглавия като „Семейство Симпсън“, „Касъл“ и „Кости“, както и на изключително вълнуващи премиери за канала като хитовия комедиен сериал „Убийства в сградата“ с участието на Стив Мартин, Мартин Шорт и Селена Гомес, приключенската екшън поредица „Истински лъжи“, модерен прочит на филма със същото заглавие, и полицейската драма „Внимание: Отдел „Издирване“, както и много други.

От октомври ни очакват и пет поредни недели, изпълнени със супергеройски приключения, с Марвел киновечери по STAR Channel.

Съзвездието от развлекателни канали в портфолиото на The Walt Disney Company в България е допълнено от STAR Life и STAR Crime.

STAR Life ще продължава да предлага на зрителите свежо развлекателно съдържание и да бъде техният прозорец към най-актуалните романтични, драматични и драматично-комедийни заглавия. Заедно с промяната в облика си каналът ще донесе на феновете и порой от звезди с премиерни сериали като „Гаслит“ с участието на Джулия Робъртс и Шон Пен и „Малки пожари навсякъде“ с Кери Уошингтън и Рийз Уидърспун в главните роли. Зрителите ще имат възможността да прекарат часове и с любими персонажи като дамите от Уистерия Лейн, добре познати от емблематичната за канала поредица „Отчаяни съпруги“, както и професионалистите от „Анатомията на Грей“.

STAR Crime ще остане верен на традицията да заинтригува любителите на заплетените разследвания със своята програма, изпълнена с остроумно и висококласно криминално съдържание. Заедно с ребранда на канала ни очакват и премиерите на поредици като „Уил Трент“ и „Убийства отвъд рая“.

Зрителите ще открият тези и още заглавия от любимото си развлекателно съдържание по STAR Channel, STAR Life и STAR Crime от октомври, на същите позиции в електронния програмен гид (EPG) на каналите.

Искате да разберете какво още ви очаква по STAR Channel, STAR Life и STAR Crime?

Настанете се удобно, отдъхнете си и не сменяйте канала!