Макгайвър

12+12+
TM & © 2016 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
Макгайвър

Сюжет

„Макгайвър“ е екшън-драма за двайсет и няколко годишния Ангъс „Мак“  Макгайвър (Лукас Тил), който създава тайна организация в рамките на американското правителство. Той използва невероятния си талант за нестандартно решаване на проблеми и обширните си научни познания, за да спасява човешки животи. 

Епизоди

 • 1

  Курорт + Деси + Райли + Препарат за прозорци + Свидетел

  +

  Мати разпределя екипа за мисия, като ги разделя по двойки с най-проблемните им колеги.

 • 2

  Крадец + Картина + Търг + Виро-486 + Съдия

  +

  Бившето протеже на Тейлър е убито при предотвратяване на попадане на биооръжие в погрешните ръце и екипът трябва да открие оръжието, а Деси да го отмъкне, преди то да бъде продадено на терористична клетка.

 • 3

  Затъмнение + Морска пехота + Потенциал + Катинар + Мама

  +

  Когато Ръс е отвлечен, Мак и екипът трябва да измъкнат от затвора бивш опасен психопат, сега пацифист, който да им помогне да го открият, докато Мак и Деси са принудени да признаят проблемите във връзката си.

 • 4

  Бан Бао + Сух спирт + Дрелка + Горелка + Зидар

  +

  Срещата на Мак с родителите на Деси е осуетена, когато брат ѝ се оказва в беда и отчаяно се нуждае от помощта им, а Ръс и Мати са принудени да поискат помощ от свой стар враг, защото новият им кандидат е отвлечен.

 • 5

  Джак + Кинематика + Сейфоразбивач + MgKNO3 + Понтиак GTO

  +

  С помощта на криптираща пощенска картичка като единствен ключ Мак и екипът трябва да разрешат последния случай на паднал приятел и да му осигурят възмездие.

 • 6

  Карантина + N95 + Стационарен телефон + Телескоп + Социална дистанция

  +

  Мак, Боузър и Райли се оказват заедно под карантина по време на първата заповед да се стои у дома заради COVID-19 и се опитват да спрат престъпление в съседна къща.

 • 7

  Златен връх на копие + Отрова + Овчарски скок + Кръв + Багаж

  +

  Тайното експериментално лечение на рак, което Мак разработва заедно с приятел, е открито, когато престъпници нахлуват в лабораторията им и отвличат партньора на Мак, като планират да приложат изследванията им за създаване на мощен невропаралитик.

 • 8

  SOS + Предпазен костюм + Ултразвук + Честота + Непознат

  +

  Мак и екипът се притичат на помощ, когато някогашният ментор на Мати и цялото посолство се разболяват от загадъчна смъртоносна болест, докато Тейлър и Боузър работят с Джери Ортега.

 • 9

  Перила + Питони + Макара + Тръба + Сол

  +

  Когато Мак и екипът не могат да предотвратят попадане на важна информация в ръцете на Кодекс, Мак трябва да изкачи вертикална скала с подръчна екипировка, за да осуети предаването на сведенията.

 • 10

  Диамант + Разтрисане + Въглерод + Комуникации + Кула

  +

  Мърдок се съюзява с Андрю, за да хакне комуникациите на екипа и да разкрие пред всички най-ревниво пазените им тайни.

 • 11

  C8H7CIO + Нанотракери + Малдиви + Мисловни игри

  +

  Мак и Райли се отправят отвъд океана, за да предотвратят правителствена криза и неволно вдишват нова смъртоносна микроскопична технология.

 • 12

  Царска особа + Брак + Вива Санскар + Цинк + Къна

  +

  Мак, Деси и Райли се промъкват на кралска сватба, за да защитят булката и да се опитат да извършат собствени романтични подвизи.

 • 13

  Находка в плевнята + Моторно масло + Щамповане + Лабораторни мишки + Тахометър

  +

  Докато Мак и екипът се потапят в света на италианската автомобилна култура, за да издирят укриващ се престъпен бос, Мак трябва да разчита на Деси, защото губи способност да контролира ръцете си, а междувременно Райли разкрива на Ръс своя тайна.

 • 14

  H2O + Ортофосфати + Мишън Сити + Корозии + Произход

  +

  Когато Боузър изгубва леля си в трагичен инцидент, Мак и Деси го придружават до родния му дом, но скоро откриват, че лелята може да е била убита заради опита ѝ да изобличи замърсяване на водните запаси на града.

 • 15

  Отвличане + Памет + Време + Фойерверки + Разпръскване

  +

  Младият Ангъс Макгайвър работи за тайна организация към американското правителство, като разчита на своите нетрадиционни умения, за да разрешава проблеми и да спасява живот.