Ризоли и Айлс: Криминални досиета

Понеделник 19:05

12+12+
Ризоли и Айлс: Криминални досиета

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Събота 25 Май в 13:15

  Възраждането на бостънския удушвач (E02 - C01)

 2. Неделя 26 Май в 01:25

  Възраждането на бостънския удушвач (E02 - C01)

 3. Неделя 26 Май в 13:15

  Симпатия към дявола (E03 - C01)

Сюжет

Въпреки че са напълно противоположни, решителната детективка Джейн Ризоли и интелигентната съдебна лекарка д-р Маура Айлс отдавна споделят истинско приятелство и уникални работни отношения. Убийствена комбинация, която им помага да вкарват дори най-опасните престъпници зад решетките.

Епизоди

 • 1

  Два изстрела – стъпка напред

  +

  След стрелбата в края на предишния сезон, екипът трябва да използва всички налични средства, за да открие неуловимата Алис Сандс и да я предаде на правосъдието преди животът на Джейн да бъде разрушен.

 • 2

  Опасен завой

  +

  Докато полицията на Бостън търси Алис Сандс, екипът разследва подозрителна автомобилна катастрофа.

 • 3

  Ченгета срещу зомбита

  +

  Екипът работи в защита на мъртвите, както и на оцелелите, след убийство по време на конференция на зомбита. Анджела решава да се яви на приравнителни изпити след като признава, че не е завършила гимназия.

 • 4

  След смъртта

  +

  След като е убит пощальон, екипът трябва да работи с наглия, ексцентричен пощенски инспектор, според когото убийството е част от конспирация. Маура продължава да се бори с последствията от нараняването си.

 • 5

  Сянка на съмнение

  +

  Когато богата жена е открита мъртва, паднала по стълбите, става ясно, че не става въпрос за случай с подхлъзване. Екипът се оказва притиснат в игра на котка и мишка с интелигентен убиец, твърдо решен да избяга от отговорността за извършеното престъпление.

 • 6

  Ще има призраци

  +

  Джейн и Маура трябва да разплетат стара скрита история, за да могат да разрешат случай с убийство в болница. Анджела убеждава Франки да престане да избягва Кент и да приеме поканата му за концерт.

 • 7

  Мъртво тегло

  +

  Когато трупът на колоездач се появява на сметище, Маура доказва, че странната му смърт всъщност е убийство и помага за залавянето на запознатия с науката убиец.

 • 8

  Епизод 100

  +

  Джейн влиза в щатския затвор под прикритие, за да събере информация от затворничка, извършила жестоко двойно убийство.

 • 9

  65 часа

  +

  Сутринта преди да се яви като свидетел по дело за убийство, Джейн открива, че ключово веществено доказателство по случая е било откраднато. Полицията има три дни, за да разреши престъплението отново или убиецът ще бъде освободен.

 • 10

  За по-богатите от по-бедните

  +

  Когато съдебен счетоводител е застрелян в парк, Джейн и Маура се сблъскват с изтънчена схема на Понци. Но най-голямата изненада в този случай се оказва откритието на Джейн, че основният заподозрян е човек от миналото на Маура.

 • 11

  Мъртво тяло

  +

  Трупът на собственик на погребално бюро е открит в ковчег по време на погребение. Екипът навлиза в свят на балсамиране, погребения и серийни убийства. Томи Ризоли идва на гости заедно със сина си Тиджей и обмисля завръщането си в Бостън. Джейн споделя новината за новата си работа със своите близки.

 • 12

  Вчера, днес, утре

  +

  Джейн и Маура работят по две убийства, от миналото и от настоящето, свързани лично с Корсак. Джейн има изненадващо посещение, което може да доведе до романс, а Маура получава разочароващи отзиви за романа си.

 • 13

  Оушън Франк

  +

  Когато мъртъв човек е намерен вързан с белезници за собственото си легло, няма логично обяснение за това. С наближаването на прощалното парти, всеки от екипа снима видео поздрав за сбогуване.