Транспортер

Понеделник 11:10

12+12+
© Atlantique Productions/QVF Inc
Транспортер

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Събота 25 Май в 00:45

  Дива (E03 - C02)

 2. Понеделник 27 Май в 11:10

  Т2 (E04 - C02)

 3. Вторник 28 Май в 00:45

  Т2 (E04 - C02)

Сюжет

Франк Мартин превозва всичко навсякъде без да задава въпроси. Бивш военен от специалните части, за него шофирането е изкуство. С подготовката си по бойни изкуства, доставя всеки пакет навреме и не се отказва, докато пратката не стигне целта си.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Троянска мощност

  +

  Франк се съгласява да транспортира до парижкото мото изложение прототип на устройство, което увеличава ефективността и мощността на автомобилните двигатели, а друг наемник се опитва да му попречи.

 • 2

  Разплата

  +

  Бивш колега и приятел на Франк от специалните части решава да се разплати с него, заради делата му в миналото като го натопява.

 • 3

  Дъщерята на генерала

  +

  Франк е нает да превози дъщерята на пенсиониран генерал от американската армия до тайна квартира. Генералът държи доказателства срещу опасни престъпници и иска дъщеря му да бъде в безопасност, преди да предаде всичко на съда.

 • 4

  Жътва

  +

  Когато Франк научава, че пренася откраднато донорско сърце, той прекратява поръчката. Клиентът, който е един от най-големите престъпни босове в Южна Франция, не е доволен от това и изпраща своите мъже по следите му.

 • 5

  Тайно място

  +

  Стар приятел на Франк от военните му години го моли да дойде в САЩ, за да го му бъде шофьор, докато се сдобие с информация, която касае корумпиран агент на ЦРУ. В това време Дитър пазарува дрехи за сватбата на сестра си.

 • 6

  Горещ лед

  +

  Франк изпълнява поръчка в Торонто, където трябва да пренесе флашка с чувствителна информация за кървавата търговия с диаманти в Африка, а по петите на Франк е изпратен отряд убийци.

 • 7

  Помогни на човека

  +

  Докато чака новата си пратка на паркинг в Торонто, Франк преживява странни съвпадения малко преди да осъзнае, че това е капан. Арестуван от полицията и хвърлен в затвора, новата му мисия е да извади известен мафиот извън затвора.

 • 8

  Акули

  +

  Франк трябва да транспортира един милион евро от Париж до Марсилия, докато се надпреварва с още двама професионални шофьори, пренасящи същата сума до същото място. Клиентът на печелившия транспортер ще спечели важен договор.

 • 9

  Град на любовта

  +

  Франк е нает да достави пратка до Париж, но скоро разбира, че превозва бомба.

 • 10

  Размяната

  +

  Франк трябва да превози много скъпа картина от художествена галерия до частен купувач. Купувачът обаче забелязва, че картината е фалшива и започва разследване. В това време някой друг също преследва картината и би направил всичко, за да я има.

 • 11

  12 часа

  +

  Франк е нает да транспортира микрочип, но скоро научава, че пратката трябва да го убие, ако не я достави в 12-часовата времева рамка.

 • 12

  Намери жената

  +

  Франк е нает да превози млада хакерка до новите ѝ работодатели, но не само работодателите се интересуват от нея. Междувременно Франк излиза на среща с Жулиет, а срещата не протича особено гладко.